Талон на колата
Модератор: Lexus
Талон на колата
Здравейте , вчера минах технически преглед и човека от пункта ми каза , че в талонът ми не е вписано , че колата е хибрид , а пише единствено бензин , не бях обърнал внимание , понеже колата я имам от година и половина но след вчера се чудя има ли смисъл и изобщо вписват ли се на талоните на хибридните коли , че са такива , единственото което се сещам е, че ще има отражение върху данъка на колата , поправете ме ако греша
-
- Регистриран: 19 март 2018
- Автомобил: RX 400h 4WD
Талон на колата
Зависи колко конски сили пише в талона. Ако са вписали пълните коне, заедно с електро-конете ще ти е по-висок данъка. Иначе няма финансова разлика, освен в екотаксата, която си платил при регистрацията.
Тя моята в момента е бензин/газ в талона, но са ми оставили киловатите на ДВГ-то само.
Тя моята в момента е бензин/газ в талона, но са ми оставили киловатите на ДВГ-то само.
Талон на колата
Аха , разбирам , при мен са вписани само конете на бензиновият , значи няма да се занимавам с глупости , благодаря за отговорът .
Талон на колата
Като цяло е хубаво всичко да е изрядно описано, за да нямаш проблем като те спрат.
Върни се в “Общо обсъждане на сериозни теми”