Я гледай, качили сте снимки без съгласието на собственика

Цените на хората в Горубляне които е писал колегата shosho за мен съшо са доста напомпани.(А материалите които се използват за всички апарати не са повече от 200-250 лева)
И аз бях в DK Performance тия дни, както се вижда. Там смених:
- масло двигател и филтри
- антифриз
- спирачна течност
- дискове и накладки отзад
- смяна накладки на ръчна спирачка
- рециклиране на задни спирачни апарати (изглеждат като нови, може да ги видите на снимките по-горе)
Автомобила беше прегледан обстойно и ми показаха, някой проблеми, които трябва да отстраня за напред.
Единствената ми градивна критика/препоръка (и тя се отнася за всички сервизи, които съм посещавал) е да се прави по-задълбочен анализ на ремонта с клиента преди приемането на автомобила. Необходими дейности и набавяне на части, за да се постигне максимална ефективност цена-качество. Ще дам пример с двигателното масло, което от Германия може да се купи за 90 лв., а българските търговци го пласират за 129 лв. Ясно е че не всичко може да се набави предварително и доставките на части до сервизите са много удобни, но определено не са ценово най-изгодни.
Последно, за да не изляза погрешно разбран. Доволен съм от услугите на сервиза, от комуникацията с Дани и свършената работа. Благодаря!