LEXUS LS 4то поколение става ли на газ?
Модератор: Lexus
Здравейте, LEXUS LS 4то поколение става ли на газ? Без значение кой мотор дали е бензиновия или хибридния, имали вариянт да , се конвертира някой на газ?
LS 460 е с комбинирано директно и индиректно впръскване с по две дюзи на цилиндър и няма как да се вземе сигнал от двете дюзи за да се управляват газовите дюзи. Единствено ако се намери уредба направена точно за този двигател с газ течна фаза, но там цената ще е сериозна. Има 460 от първите години само с нормално впръскване, но са правени главано за арабския и американския пазар. По номера на двигателя и шасито може да се разбере какъв тип е двигателя. При него газификацията е лесна.
Хибрида е с директно впъскване само и там може да се намери по-лесно решение, но няма място за газовата бутилка - багажника е убийствено малък.
Хибрида е с директно впъскване само и там може да се намери по-лесно решение, но няма място за газовата бутилка - багажника е убийствено малък.
-
- Регистриран: 21 януари 2019
- Автомобил: GS 450h
Хибрида е с директно впъскване само
Всички UR двигатели са или колекторно (1UR-FE, 3UR-FE), или D4-S (абсолютно всичко останали). D-4 няма.
Има монтирано газово не знам дали е с течна фаза или друго
ето клипчета да не говорим,че и принс разработи система за тея ретро мотори с директно впръскване просто не се знае цената,
но ето на по бюджетни фирми не знам някой предлага ли в бг изобщо.
ето клипчета да не говорим,че и принс разработи система за тея ретро мотори с директно впръскване просто не се знае цената,
но ето на по бюджетни фирми не знам някой предлага ли в бг изобщо.