Здравейте , дясното каре на моя Lexus RX 450 ми се развали ..майстора който ми подържа колата ми ка за че за този модел само каре не се предлага и се сменя цялятя оплуоска.
Цена за тази полуоска е 1782 лв и се чака 13 дни това е цена на Тойота.
Та въпро са ми е може ли да се рецеклира или да се намери от друго мяасто да се поръча на по добра цена ?
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ?
Благодаря предварително за каквато и да е инфиемация.
каре -полуоска RX 450 2010
Модератор: Lexus
Понеже ще ме питате за рамата ,а тя е JTJBC11A702413841 .
Прочетох в стари коментари ,че един колега от Русе BoBo е имал същият проблем но от ляво ,предожила са му само каре от АВТОСОЛИД.
Така и не разбрах дали е станала маниполацията ?
Прочетох в стари коментари ,че един колега от Русе BoBo е имал същият проблем но от ляво ,предожила са му само каре от АВТОСОЛИД.
Така и не разбрах дали е станала маниполацията ?
- Bukmop
- Site Admin
- Регистриран: 02 октомври 2007
- Автомобил: IS 200
Прегледайте добре разделите на форума и ще намерите намерите поне няколко отговора на въпроса Ви за друго място с по-добра цена.
Не успях да намеря коментар по тази тема ,но успях да намеря майстор който ми каза по телефона че може да ми смени само карето .
Другат седмица ще споделя дали нещо е станало и как и за колко и къде.
Ако някой нещо се сети моля да сподели.
Лека вечер.
Другат седмица ще споделя дали нещо е станало и как и за колко и къде.
Ако някой нещо се сети моля да сподели.
Лека вечер.
Оказа се че може да се смени само карето .. А не както ми казаха че трябва цялата полуоска да сменя.
Човека който се занимава с рециклиране на полуоски телефона е 088 897 6239 читав е и свърши работа.
Човека който се занимава с рециклиране на полуоски телефона е 088 897 6239 читав е и свърши работа.
rusigt написа:Source of the post Оказа се че може да се смени само карето ..
Това е супер, защото рециклирането на карето е най-неразумното нещо, на което някога съм подлагал окачването си, след 10-15х. км същото е отново за ремонт.
Сега си видях темата и се оказа че не е карето а лагер на предното ляво въздушно окачване поскърцва ... не можело да се рециклира поне не в БГ /Особено било окачването и нямало такава машина +редки били тез коли и не си заслужава инвестицията/
Продължа да си скърца при завой на дясно при паркиране или на по голям завой на ниска скорост.
Окачването си е добре иначе. Трябва да се смени окачването ...като му дойде времето..
Продължа да си скърца при завой на дясно при паркиране или на по голям завой на ниска скорост.
Окачването си е добре иначе. Трябва да се смени окачването ...като му дойде времето..
- loxs
- Регистриран: 10 януари 2017
- Автомобил: Друга марка
Има фирма в София, която ги рециклира и според отзивите - става добре. Потърсете във форума.
Поне 6-7 фирми съм званял точно тоя тип никой не ги рецилклира...
rusigt, намерихте ли решение на проблема предно дясно каре/полуоска ?
- Akima
- Регистриран: 15 септември 2015
- Автомобил: Друга марка
Решението, което аз съм виждал лично е подмяна с ОЕМ /за предпочитане/.
Всякакви опити за преправяне не са качествени и/или трайни - след ~15к км беше влошена ситуацията.
Всякакви опити за преправяне не са качествени и/или трайни - след ~15к км беше влошена ситуацията.
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Върни се в “Lexus RX 350 / RX 400h / RX 450h”